Studie in Cijfers

Ondernemer horeca/bakkerij-BOL niveau 4

ROC van Twente
Studenttevredenheid rapportcijfer
Deze opleiding: 7,3
Landelijk gemiddelde: 6,9
Geslaagde studenten in het afgelopen schooljaar
Deze opleiding: 81%
Landelijk gemiddelde: 75%
Doorstroom naar hbo-opleiding na het behalen van een mbo-diploma in het afgelopen schooljaar
  • Manager/ondernemer horeca
    Deze opleiding: 62%
    Landelijk gemiddelde: 44%
  • Meewerkend horeca ondernemer
    Deze opleiding: Geen waarde bekend
    Landelijk gemiddelde: 35%
  • Ondernemer bakkerij
    Deze opleiding: Geen waarde bekend
    Landelijk gemiddelde: Geen waarde bekend
Afgestudeerden met werk percentage studenten dat 1,5 jaar na behalen van het diploma werk heeft
  • Manager/ondernemer horeca
    Deze opleiding: 80%
    Landelijk gemiddelde: 87%
  • Meewerkend horeca ondernemer
    Deze opleiding: Geen waarde bekend
    Landelijk gemiddelde: 85%
  • Ondernemer bakkerij
    Deze opleiding: Geen waarde bekend
    Landelijk gemiddelde: Geen waarde bekend
Kans op werk in jouw vakgebied, na je opleiding
  • Manager/ondernemer horeca
    Deze regio:
    Landelijk gemiddelde:
  • Meewerkend horeca ondernemer
    Deze regio:
    Landelijk gemiddelde:
  • Ondernemer bakkerij
    Deze regio:
    Landelijk gemiddelde:
Kans op stage
  • Manager/ondernemer horeca
    Deze regio:
    Landelijk gemiddelde:
  • Meewerkend horeca ondernemer
    Deze regio:
    Landelijk gemiddelde:
  • Ondernemer bakkerij
    Deze regio:
    Landelijk gemiddelde:
Startsalaris landelijk gemiddeld bruto uurloon
  • Manager/ondernemer horeca
    Deze regio: Geen waarde bekend
    Landelijk gemiddelde: € 11
  • Meewerkend horeca ondernemer
    Deze regio: Geen waarde bekend
    Landelijk gemiddelde: € 11
  • Ondernemer bakkerij
    Deze regio: Geen waarde bekend
    Landelijk gemiddelde: € 10